"A kezeim közül rángatták ki a kislányomat" - Ildikó retteg, hogy nem kapja vissza volt párjától a gyerekét

Kétségbeesetten keresi hároméves kislányát, Lilit Bódi Ildikó, aki szerint volt párja, a gyermek portugál édesapja erőszakkal ragadta el a gyermeket, és már tíz napja semmilyen hírt nem kapott róla. Az édesapa és rokonai elérhetetlenek, a rendőrség körözést adott ki.

Bódi Ildikó elmondása szerint rettenetes érzés volt, amikor a volt párja erőszakkal kivette a gyermekét a kezei közül, és egy autóba tuszkolta. Az édesanya szerint a gyermek elvitelének módja törvényellenes, hiszen a közös felügyelet ellenére kötelező a kapcsolattartás, amit az édesapa megszegve elérhetetlenné vált. Ildikó aggódik Liliért, aki sírt és kapálózott, amikor elvitték tőle.

A rendőrség körözést adott ki, és amennyiben a férfi a megbeszélt időpontra, tizennégy nap elteltével nem viszi vissza Lilit az anyjához, akkor nemzetközi körözés is kiadásra kerülhet. Ildikó szerint a férfi erőszakos természete miatt nem házasodtak össze, és attól tart, hogy a gyermekkel sem lesz kíméletes.

Ildikó ügyvédje, Kölcsényi Soma, aki több hasonló ügyben képviselte már a sértett szülőket, még nem találkozott olyan erőszakos gyermekelvitellel, mint amilyen Lili esetében történt. Molnár Gábor nyugalmazott nyomozó szerint az apa súlyos hibát követ el, ha nem hozza vissza időre a gyermeket, és ha lejár az apát illető felügyeleti időszak, akkor a világ összes rendőre keresni fogja őket. Molnár reméli, hogy az édesapa felfogja a helyzet súlyosságát és épen, egészségesen visszaadja a kislányt.