Újabb magyar kiszemeltje van a Liverpoolnak

A Liverpool labdarúgócsapata érdeklődik a Sporting magyar–svéd származású csatára, Gyökeres Viktor iránt, aki a Guimares elleni bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett.

A hits.com oldalán megjelent információk szerint a Liverpool képviselői személyesen is megtekintették Gyökeres Viktor április 21-i teljesítményét, amikor a Sporting 3–0-ra győzött a Guimares elleni mérkőzésen. A 25 éves támadó a szezon során 48 tétmérkőzésen 43 gólt szerzett és 15 asszisztot osztott ki, ami magyarázatot adhat az iránta mutatott érdeklődésre.

A Paris Saint-Germain is figyelemmel kíséri a magyar származású játékost, és állítólag akár 100 millió eurót is hajlandó lenne fizetni érte, hogy a nyáron csatlakozzon Luis Enrique csapatához. Ez különösen fontos lehet a PSG számára, tekintettel arra, hogy Kylian Mbappé távozása után keresik az őt pótolni képes játékosokat. Gyökeres mellett a Napoli nigériai támadója, Victor Osimhen is szóba került, mint lehetséges utód.

Gyökeres Viktor 2023 júliusában igazolt az angol másodosztályú Coventry csapatától Portugáliába, de a kiváló teljesítménye alapján hamarosan visszatérhet Angliába, ahol ezúttal az élvonalban kaphat lehetőséget.