Azahriah történelmet író stadionkoncertje és egykori menedzsere üzenete

Azahriah énekes első stadionkoncertjét május 24-én tartotta a Puskás Stadionban, amelyet két további teltházas előadás követett. Gyárfás Máté, az énekes egykori menedzsere, aki a kezdetek óta figyelemmel kísérte Azahriah karrierjét, megható üzenetet küldött neki a Facebookon.

Azahriah első stadionkoncertjére, amelyet 2024. május 24-én rendeztek meg a Puskás Stadionban, mintegy 50 ezer ember volt kíváncsi. Gyárfás Máté, az MGS MUSIC Hungary zenei menedzsment és kiadó vezetője, Azahriah egykori menedzsere, Facebookon üzent az énekesnek, elismerve annak történelmi jelentőségét.

Gyárfás posztjában emlékeztetett arra, hogy négy évvel ezelőtt, amikor Azahriah megkereste, a fiatal énekes bár nem tudta, merre menjen, de határozott elképzelései voltak arról, mit szeretne elérni. Gyárfás kiemelte, hogy Azahriah számára mindig is egyértelmű volt, hogy ezt az utat meg kell járnia, és hogy ő lett az a kivételes tehetség, aki valóban megvalósította álmait.

Az egykori menedzsere büszkeségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Azahriah milyen jelentős útkockákat rakott le mások számára is, és hogy ő az, aki valóban utat épített a zeneiparban. Gyárfás szerint az igazán nagy dolgok akkor születnek meg, ha nyitott szemmel és tiszta látással haladunk előre.

Azahriah történelmi jelentőségű koncertjéről készült beszámoló az Indexen olvasható.