Curtis cáfolta, hogy Barnai Judittal szakítottak volna, de sejtelmes kommentje mást sugall

Lassan egy hónapja terjednek a hírek, hogy Curtis és Barnai Judit kapcsolata véget ért, azonban a rapper cáfolta a pletykákat. Viszont legutóbbi kommentje a kosárlabdázó fotója alatt ellentmondásos üzenetet hordozhat.

Az utóbbi időben több bulvárlap is arról írt, hogy Curtis, azaz Széki Attila és a kosárlabdázó Barnai Judit kapcsolata zátonyra futott. A közösségi médiában már hosszú ideje nem jelentek meg közös fotók róluk, és az Instagramon sem követik egymást. A Nyerő Páros tavalyi évadának győztesei kapcsolatuk állapotáról a Tények Plusz stábjának adott nyilatkozatban beszéltek.

Curtis szerint a párkapcsolatuk jól alakul, és a közös posztok hiányának oka, hogy Barnai Judit egy tévéműsorban, a Farm VIP-ban szerepel, ahol a sárga csapatot erősíti. A rapper elismerte, hogy kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, de hangsúlyozta, hogy még mindig együtt vannak.

A szakításról szóló találgatásokat Curtis legújabb, "Kegyelem" című dalának szövege is táplálhatta, amely mély és szentimentális hangvételű. A rapper szerint a dal szövege nemcsak azoknak szól, akik szerelmi csalódást éltek meg, hanem azoknak is, akiket barátok vagy családtagok bántottak meg.

Curtis a múlt pénteken a Budapest Parkban adott koncertjén a kisfiát, Donit is magával vitte a színpadra, ami a rajongók körében nagy örömet váltott ki. Azonban a Blikk információi szerint a rapper lelkileg nagyon rossz passzban van, amiért Majka lehetőséget kapott ismét az RTL-nél, ő maga pedig televíziós feladatok nélkül maradt. A rapperről azt is állították, hogy valószínűleg már nem alkotnak egy párt a kedvesével, és több forrásból úgy tudni, hogy „Nagyon rossz passzban van lelkileg és ez Atinál úgy csapódik le, hogy egyre többet bulizik és esik szét fizikailag is”.

Mindeközben Curtis egy sejtelmes kommentet hagyott Barnai Judit egyik fotója alatt, amely a Farm VIP forgatásán készült. "Örülök, hogy végre boldog vagy! Megérdemled! minden jót!" – írta a rapper, ami további találgatásokra adhat okot a kapcsolatuk jelenlegi állapotát illetően.