Gyászol Hollywood: Elhunyt Chris Pratt állandó dublőrje, Tony McFarr

Tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából Tony McFarr, aki Chris Pratt számos filmjében vállalt kaszkadőrszerepet. A 47 éves szakember halálának híre megdöbbentette a filmes világot.

Tony McFarr, aki Chris Pratt állandó dublőreként vált ismertté, otthonában, Orlandoban hunyt el. A halál okát egyelőre nem közölték, de a családja szerint McFarr egészséges volt, azonban a TMZ értesülései szerint a halottkém toxikológiai vizsgálatokat rendelt el. Az Orange megyei orvosszakértők megerősítették, hogy az ügyet átvették, és a halál okának megállapítása folyamatban van.

A kaszkadőr karrierjét 2011-ben kezdte a Dr. Csont című sorozatban, majd olyan sikeres produkciókban vett részt, mint az Éhezők viadala és az Amerika kapitány. McFarr és Chris Pratt közötti szoros munkakapcsolat 2015-ben kezdődött a Jurassic World forgatásán, és azóta több projektben is együtt dolgoztak, köztük a Jurassic World folytatásában, az Utazókban és a Galaxis őrzői második részében.

Az elmúlt években McFarr az éttermi üzletág felé fordította figyelmét, és több vendéglátóhelyet is nyitott Floridában, beleértve a Reel Bowls nevű filmes témájú éttermet is. A gyászoló családtagok között szerepel a lánya, a nővére, valamint az édesanyja és az édesapja.