"A szívem újra megszakad" - Hódi Pamela gyászol

Hódi Pamela mély gyászba merült, miután elveszítette szeretett nagypapáját. A szomorú hírt közösségi oldalán osztotta meg a követőivel.

Hódi Pamela, aki korábban nyíltan beszélt arról, hogy édesapjával nem ápolnak szoros kapcsolatot, nagypapáját tekintette igazi apaként. Nagy tisztelettel és ámulattal nézte, ahogy nagyszülei egymáshoz viszonyulnak, és példaképként tekintett rájuk. A hosszú, boldog évek után is tartó szeretetük és támogatásuk volt számára az ideális, amit ő is szeretne megélni férjével együtt.

A tragikus események során Pamela most veszteségként éli meg a májust, hiszen nem csak a nagypapáját veszítette el, hanem két évvel ezelőtt ebben a hónapban hunyt el Berki Krisztián, az egykori párja is. A gyászoló unoka fekete-fehér fotóval és szívhez szóló szavakkal emlékezett meg a nagypapáról, aki néhány napja távozott az élők sorából.

Hódi Pamela búcsúüzenetében mély érzelmeket fejezett ki: "Drága papa. 2 év elteltével a szívem újra megszakad májusban. Utolsó lélegzetvételig melletted voltunk a házban, amit két kezeddel építettél és a harcodban, amit hősiesen és alázattal tűrtél. Pont úgy, ahogy minden mást is tettél egész életedben." A búcsúlevélben arra is kitért, hogy a nagypapa most már folytathatja azokat a tevékenységeket, amelyeket élvezett, és amelyeket már nem tudott befejezni.

A gyászoló unoka arra is kérte nagypapáját, hogy a felhők felett sétálva kiáltsa nekik a nevüket, amikor a fagyis kocsi hangját hallja, és élvezze a szabadságot és a kertjének terméseit. Hódi Pamela megígérte, hogy ők addig rendbe teszik a szőlőst, és arra biztatta nagypapáját, hogy ne aggódjon, mert a család vigyáz majd a nagymamára.