Szentesi Zöldi László kihívta verekedni a 76 éves Kaltenbach Jenőt

Bayer Zsolt korábbi, meg nem valósult bunyói után most Szentesi Zöldi László és Kaltenbach Jenő közötti, valószínűleg soha be nem következő verekedésre szoríthatnak a figyelők.

Kaltenbach Jenő, az egykori ombudsman (1995-2007), bocskorban lépett ringbe, amikor kritikát fogalmazott meg Szentesi Zöldi Lászlóval szemben, aki Ady Endrét bírálta. "Szentesi Zöldi László a szèlsőjobb magyar sajtó egyik ismert mocskos szájú firkásza, de hogy még a magyar irodalom kiválóságába, Ady Endrèbe is képes volt beletörölni a koszos bocskorát, az mindent alulmúl" - írta Kaltenbach Jenő a Facebook-oldalán.

Szentesi Zöldi László egy törölt kommentben válaszolt a kritikára, és ebben a kommentben hívta ki verekedésre a 76 éves Kaltenbach Jenőt. "Felhívták a figyelmemet erre a posztra. Nem szokásom bukott senkikkel szóba állni, de arra hadd hívjam fel a figyelmét Kaltenbachnak, hogy szíveskedjen majd elém állni egy óvatlan pillanatban és mondja el ugyanezt a szemebe, rendben?... Ne csak itt szómaszturbálj barátom, hanem gyere, ha mersz, várlak nagy-nagy szeretettel!" - írta Szentesi Zöldi László.

Ezt követően Szentesi Zöldi László egy külön bejegyzésben számolt be a történtekről, ismételten megküzdésre invitálva Kaltenbach Jenőt. A posztot azonban később Szentesi Zöldi László, megszokott módszerét követve, törölte. A publicista ezután saját oldalán, külön posztban számolt be a történtekről, újfent bunyóra invitálva Kaltenbach Jenőt. A bejegyzést azóta törölték.

Kaltenbach Jenő próbál leköpni, ügyesen elhajtottam, válaszoltam. Fél perc alatt elolvasta a válaszomat, gyorsan törölte. Nem férfi, nem ellenfél. Ha egyszer tényleg találkozunk, valakit lepedőben visznek el. Nyilván nem engem. Várlak, Kaltenbach! Vagy inkább szurkolj egész életedben azért, hogy soha, sehol ne találkozzunk! - fenyegette meg a 76 éves férfit.