Sebestyén Balázs és felesége külön buliznak, de féltékenység nélkül

Sebestyén Balázs és felesége, Viki rendszeresen külön-külön is szórakoznak, de ez nem okoz közöttük feszültséget, a féltékenység nem téma náluk.

A Rádió 1 népszerű műsorvezetője, Sebestyén Balázs elmondta, hogy ő és felesége, Viki igyekeznek megőrizni fiatalos lendületüket, ami magában foglalja a közös kikapcsolódást is, de gyakran előfordul, hogy külön társaságban szórakoznak. Balázs szerint nincs szükségük arra, hogy folyamatosan ellenőrizzék egymást, és felesége minden héten aktívan részt vesz a szórakozó életben, különösen a fesztiválszezonban.

Balázsék élő adásában a műsorvezető kifejtette, hogy felesége szabadon partizhat és bulizhat, hiszen vannak párok, akik számára elképzelhetetlen a külön szórakozás, de ők nem tartoznak közéjük. A Best magazin idézi Sebestyén Balázst, aki szerint a féltékenység náluk nem jelent problémát, és ezt a fajta szabadságot már 15 évvel ezelőtt, amikor összeházasodtak, is természetesnek vették.

A műsorvezető teljes mértékben megbízik feleségében, sosem volt oka aggódni vagy féltékenykedni, mivel 2009 óta boldog házasságban élnek, és két közös gyermekük, a 15 éves Benett és a 9 éves Noel mellett is megőrzik ezt a fajta nyitottságot. Balázs nemrég egy spirituális utazásra is elment felesége nélkül, ami tovább erősíti azt az elképzelést, hogy a külön töltött idő is lehet építő és pozitív a kapcsolatukban.