"Megpillantottam, és tudtam, hogy köztünk lesz valami" - Mazsi és új párja sorsszerű találkozása

Berki Mazsi a férje, Berki Krisztián halála után újra rátalált a boldogságra, és úgy érzi, békére lelt Zoltán oldalán.

Berki Krisztián tragikus halála után Mazsi életében hamarosan új fejezet kezdődött. Sokan kétkedve fogadták, hogy az édesanya már egy másik férfi társaságában jelenik meg, de Mazsi hálás, hogy Zoltánnal egymásra találtak. A pár már több mint egy évvel ezelőtt összeköltözött, Székesfehérváron élnek a gyerekeikkel, és Mazsi a munkája miatt gyakran utazik a főváros és vidék között.

A kapcsolatuk kezdetén számos kihívással kellett szembenézniük, de minden akadályt sikerrel vettek. Peller Mariann műsorában, az "Utazás a lelked körül" című adásban Mazsi meghatóan beszélt arról, hogy találkozásuk mennyire sorsszerű volt.

"A barátnőm elhívott egy horvátországi hétvégére, és ott teljesen véletlenül megismerkedtem a jelenlegi párommal, Zolival. Megpillantottam, és tudtam, hogy köztünk lesz valami, aztán amikor jöttünk haza, már együtt is voltunk. Nagyon érdekes volt, hogy az ember fél. Én is gondolkodtam, hogy ezt lehet-e, nem szabad, még nagyon korai... és úgy éreztem, hogy ezt a sorstól valamiért kaptuk, nemcsak én, hanem a kislányommal együtt" - idézte fel Mazsi a kezdeteket.

Mazsi hangsúlyozta, hogy nem akarta elutasítani ezt a lehetőséget, mert úgy érezte, hogy az életükben most van ennek a helye, és ha az élet ad valamit, azt el kell fogadni.