Görbe Nóra Srí Lankára költözhet

Görbe Nóra színésznő a hot! magazinnak adott interjúban beszélt a negyvenéves Linda sorozatról, annak elhunyt alkotójáról, Gát Györgyről, és arról, hogy el tudja képzelni nyugdíjas éveit Srí Lankán töltve.

Görbe Nóra a Linda sorozatról és annak márciusban elhunyt alkotójáról, Gát Györgyről is beszélt egy friss interjúban. A színésznő szerint Linda volt az első influenszer, aki életmódot hirdetett és önmaga testesítette meg a produktumot. Gát György alkotta meg ezt a világot, és Görbe Nóra szerint neki kellett megfelelnie ennek a szerepnek, ami nem volt egyszerű. A színésznő elmondása szerint a Linda után kevesebb szerepet kapott, és voltak olyan szerepek, amiket sajnál, hogy elmentek mellette.

Görbe és Gát házasok voltak, és két gyerekük született a nyolcvanas években. Gát György halála nagyon megviselte a családot, és a színésznő szerint a gyerekeket rettenetesen megviselte és ma is megviseli. Görbe Nóra szerint Gát György egy nagyon sűrű energia volt, és az ilyen kaliberű zseniket sokan nem értették meg.

A színésznő nemrég egy hónapot töltött Srí Lankán, ahol korábban is járt már, és komolyan gondolkodik azon, hogy a nyugdíjas éveit a dél-ázsiai szigetországban töltse. Srí Lankán nem kell fűteni, meleg van, és a nyugdíjából meg lehet élni. Görbe Nóra szeretné, ha már csak a tenger zúgását hallgathatná, és azt az erőt érezhetné, ami abból árad.

A színésznő ma már megválogatja, miben szerepel, és nem szeretne mindenáron képernyőn és címlapon lenni. Legutóbbi színházi felkérése kezdetben nagy ígéretnek indult, de végül csak néhány próbára került sor. Görbe Nóra szerint a körülmények ellenére sikert értek el, de az ár nagy volt, és több hasonló szerepet nem szeretne a jövőben.