Megcsalásra derült fény az eljegyzés közben

Tiffany Lyn élete egyik legmegdöbbentőbb pillanatát élte át, amikor rájött, hogy a barátja megcsalja, éppen akkor, amikor az férfi megkérte volna a kezét egy orlandói vidámparkban.

Tiffany egy nap váratlanul egy vidámparkba került a barátjával, ahol a férfi egy játéknál önként jelentkezett, és odaadta neki a telefonját, hogy rögzítse az eseményeket. A barátja több kört is megnyert a játékon, és Lyn már sejtette, hogy ez több mint egy egyszerű játék lesz.

Azonban ekkor váratlan SMS-ek érkeztek a férfi telefonjára, amelyekből kiderült, hogy a férfi egy házas nővel folytatott viszonyt az egész kapcsolatuk alatt. A szerető nő bosszús volt, mert a férfi szakított vele, hogy eljegyezhesse Lyn-t.

A lánykérés pillanatában, amikor a stadion kivetítőjén megjelent a nagy kérdés, és a tömeg tapsolt, Lyn szíve összeszorult, és hányingere támadt. Próbálta filmezni az eseményeket, miközben a férfi a tömeg előtt kérte meg a kezét, és közben az üzenetek villantak fel a telefon képernyőjén.

A stadionból kijövet a férfi megölelte Lyn-t, és újra megkérte a kezét. Lyn azonban nem tudta eldönteni, mit tegyen, és nem akart a tömeg előtt elsírni magát. Végül betessékelte a barátját a legközelebbi étterem bárjába, ahol szembesítette őt a felfedezettével. A férfi nem tagadta a történteket, magyarázkodott és könyörgött, Lyn pedig csak zsibbadtan hallgatta.

Az események után Lyn csak annyit mondott a férfinek, hogy a kétkarátos gyémántgyűrű sem lesz elég. Bár azonnal nem szakítottak, a lánykérésre nemet mondott, és még néhány hónapig együtt maradtak. Lyn elgondolkodott a bosszún, de végül úgy döntött, hogy az élet majd megoldja a helyzetet. A férfi később egy másik nőhöz ment feleségül, de egy év után elváltak. Lyn viszont jelenleg egy szeretetteljes kapcsolatban él.