L.L. Junior barátnője életét átértékelte az Ázsia Expressz után

Dárdai Blanka, L.L. Junior barátnője, közösségi oldalán osztotta meg, hogy az Ázsia Expressz forgatása milyen mély hatással volt rá. A kaland-valóságshow 2024-es évadában váratlanul csatlakozott a versenyzők sorába, és az ott szerzett tapasztalatok teljesen megváltoztatták a szemléletét.

A Blikk beszámolója szerint a rapper és barátnője, Blanka, az eredeti csapatokban nem szerepeltek, mégis részt vettek a versenyben. A forgatások után hazatérve, Blanka Instagram-történetében arról számolt be, hogy az ázsiai kaland óta hálásabb az otthona kényelméért és az élet apró dolgaiért.

"Ez a fajta bőség, az otthonom kényelme, annyira, de annyira hiányzott, hogy az hihetetlen.." - írta, majd kifejtette, hogy a kint töltött idő ráébresztette, mennyire fontosak ezek a "kis dolgok" az életében. Ezt a gondolatot egy reggelijéről készült fotó kíséretében osztotta meg követőivel.

"Ez a minden! Az ember csak k**rvára telhetetlen. Mindenem megvan, ami a boldog élethez szükséges. Gazdag vagyok! Van minden nap mit ennem, innom, és van ágyam!"* - fogalmazott Blanka, hangsúlyozva, hogy a tapasztalatok hatására változik, és hálás ezért a változásért.

Az Ázsia Expressz idei versenyzői számos kihívással néztek szembe: természeti csapások sorozata, köztük cunami, tűzvész és erős földrengés is fenyegette őket. Ezek az események is hozzájárulhattak ahhoz, hogy a résztvevők, köztük Dárdai Blanka is, újraértékeljék mindazt, amit eddig természetesnek vettek.