Curtis és a szakmai elismerés hiánya

Curtis, a népszerű rapper, a Manna FM Valódi Nők című műsorában beszélt arról, hogy bár a közönségdíjakat rendszeresen megkapja, a szakmai elismerés elmarad. A művész szerint ez féltékenységből vagy más, neki idegen okokból fakadhat.

Curtis, azaz Széki Attila, a Valódi Nők vendégeként osztotta meg gondolatait a szakmai díjak és az elismerés hiányáról. Elmondása szerint egy időben fontosak voltak számára ezek a díjak, de megfigyelése szerint gyakran olyanok kapták meg őket, akiket nem tartott megérdemlőnek. A rapper egy orosz mondást idézve utalt arra, hogy a díjátadók esetében nem mindig a tényleges teljesítmény számított.

A közönségdíjak azonban gyakran az ő nevét hozták ki győztesként, ami Curtis számára nagyobb jelentőséggel bír. A Belehalok című dalával sem sikerült szakmai díjat nyernie, ami elgondolkodtató a számára. A rapper kifejtette, hogy a közönség szeretete és elismerése a legfontosabb számára.

Curtis a jövőjéről is beszélt, kifejtve, hogy 50 éves koráig szeretne aktívan színpadon lenni. A rap műfaját olyannak látja, amely Ganxsta Zolee kivételével másoknak már nem áll jól egy bizonyos kor felett. Ezért tervezi, hogy kiadót alapít és tehetséggondozással foglalkozik majd, fiatalok karrierjének építésében segítve őket. A nyári fesztiválszezon és néhány nagy koncert után szeretné, ha a fiatalabb generáció lépne a helyére, akiknek szövegeket írna és produkcióikat segítene felépíteni.

: article-1