A Gyűrűk Ura sztárjai két évtized után újra együtt

Huszonhárom év telt el azóta, hogy a Gyűrűk Ura szereplői először megjelentek a vásznon, és most újra együtt pózolnak egy meghökkentő fotón.

Több mint két évtizeddel ezelőtt, 2001. decemberében mutatták be az amerikai mozikban a Gyűrűk Ura sorozat első részét, A Gyűrű Szövetségét, melyet Magyarországon 2002. január 10-én láthatott először a közönség. A franchise színészei, akik azóta is számos sikert értek el, sosem feledkeztek meg arról, honnan indultak, és kik voltak azok, akikkel együtt kezdték a kalandot.

Orlando Bloom (Legolas), Elijah Wood (Zsákos Frodó), Dominic Monaghan (Trufa), Billy Boyd (Pippin) és Sean Astin (Samu) hosszú idő után ismét együtt tűntek fel, ezúttal a Liverpoolban megrendezett Comic Con eseményen. Mielőtt azonban a rendezvényre látogattak volna, Legolas színésze, Orlando Bloom meghívta a hobbitokat egy italra. Dominic Monaghan, aki Trufát alakította, egy fotót is közzétett közösségi oldalán, ahol a színészek magasba emelt poharakkal pózolnak, bár ezen a képen még Sean Astin hiányzott.

Monaghan a "3 hobbit és egy tünde" megjegyzéssel illette a fotót, és később további képeket is megosztott, amelyeken látható, hogy a színészek mennyire jól érezték magukat együtt. A Gyűrűk Ura trilógiában minden színész fontos szerepet játszott: Elijah Wood alakította Zsákos Frodót, a gyűrű elpusztítására kiválasztott hobbitot, Sean Astin pedig az ő hű társát, Samut. Dominic Monaghan és Billy Boyd a két bajkeverő hobbitot, Pippint és Trufát, míg Orlando Bloom a Tündekirály fiát, Legolast formálta meg.