Új animációs paródia Orbán Viktorral és politikusokkal

Egy új animációs film keltett feltűnést az interneten, amelyben Orbán Viktor, Ungár Péter és Gyurcsány Ferenc is szerepel, a történet pedig a Szondi utcában játszódik.

Az animációs sorozat legújabb részében Bayer Zsolt káromkodva nyitja meg a műsort, miközben Petőfi Sándor verseit hallgatja, és a költő szavain keresztül kritizálja a "gennyesképű, libernyák hópihéket" . A videóban Orbán Viktor miniszterelnök is megjelenik, aki a történet szerint telefonon hívja fel jó barátját, Schmidt Máriát .

A paródiában további politikai személyiségek is felbukkannak: az LMP társelnöke, Ungár Péter és a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc is szerepet kapnak, utóbbi Ungár Péterrel folytat telefonbeszélgetést . A videóban Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és Soproni Tamás, a VI. kerület polgármestere is feltűnik, ők szintén nem mindennapi módon jelennek meg .

A Szondi utcai srácok által készített videó népszerűsége az előző részekhez hasonlóan magas, hiszen az előző epizódokat több tízezren tekintették meg, és a sorozat korábban már Orbán Viktort, Márki-Zay Pétert és Gyurcsány Ferencet is megjelenítette, miközben az emberi ostobaságokra és társadalmi visszásságokra is rávilágított .

A készítők ígérete szerint a jövőben további filmekkel jelentkeznek, és a projektet egy madártejre vágyó alkotói ambíció hajtja előre, amint az a weboldalukon is olvasható .