Így néz ki most Tia Carrere, Az elveszett ereklyék fosztogatói sztárja

Bár Tia Carrere már nem tartozik Hollywood legfényesebb csillagai közé, a magyar közönség még ma is örömmel emlékszik vissza a 90-es és 2000-es években elért sikereire.

A filippínó származású, Hawaii-on született színésznőt, aki 1992-ben elnyerte az MTV A legkívánatosabb nőnek járó díját, és 1994-ben a Szaturnusz díját A legjobb színésznő kategóriában, a magyarok különösen Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatban nyújtott alakításáért szerették meg. Sydney Fox szerepében olyan női hősöket idézett meg, mint Indiana Jones vagy az Angelina Jolie által megformált Lara Croft.

Carrere a sorozat után bár vállalt színészi szerepeket, inkább a zenélés felé fordult, és több albumot is kiadott. 2002-ben családot alapított, majd 2010-ben elvált Simon Wakelin-től, és azóta nem ment férjhez újra. Közös gyermekük, Bianca, mára már 18 éves.

Azóta, hogy Az elveszett ereklyék fosztogatói óta eltelt közel 25 év, Tia Carrere megjelenése alig változott, és még ma is képes lenne a főszerepet eljátszani. A magyar rajongók örömére a sorozat ismétlései ma is láthatók több televíziós csatornán. Reménykedünk, hogy a jövőben is újra és újra megcsodálhatjuk őt a képernyőn.