„Nem a vidámparkban vagy, ne járassál már le minket!” – Balogh Levente kiborult a sikítozó Balogh Petyától a Cápák közöttben

Újabb epizód került adásba a Cápák között című műsorból, ahol többek között a Newton Szimulátor, a GreenBee zöldinovációs vállalkozás, egy szerbiai tollfeldolgozó libamenyország és a Mix Your Nature környezetbarát termékei kerültek bemutatásra. A befektetők csak egyetlen ajánlatot fogadtak el.

A Newton Szimulátor mögött álló Konyhás Krisztián és Pere Gábor egy olyan mozgó szimulátort mutattak be, amely az autóversenyzés és az űrutazás élményét hivatott nyújtani. A CyberSeat feltalálói 80 millió forintos befektetést kértek 16%-os részesedésért cserébe, amit Balogh Petya ki is próbált, és a tapasztalatot követően megjegyezte: „Hát ez majdnem olyan, mint az igazi, egészen ijesztő”. Balogh Levente azonban a szimuláció közbeni sikongatásra figyelmeztette: „Nem a vidámparkban vagy, ne járassál már le minket!”.

Ezt követően a GreenBee Dekor vállalkozói, Fekete-Schaffer Kinga és férje, Fekete János léptek a Cápák elé. Virágzó magpapírjaikat mutatták be, amelyek újrahasznosított papírrétegek közé rejtett magokból növényeket nevelnek. A vállalkozás 10 millió forintért cserébe 20% tulajdonrészt ajánlott a befektetőknek. Sárospataki Albert a vállalkozást cukinak találta, míg Moldován András a magpapírból készült ajándékzacskó ára miatt szállt ki az ajánlatból.

Gulyás Csaba tollfeldolgozó üzleti tervével érkezett, amely szerbiai gyárában libatollból készült paplanokat és párnákat, valamint pehelyből kabátokat és mellényeket gyárt. A vállalkozó 100 millió forintos befektetést kért 40% tulajdonrészért cserébe. Balogh Levente különösen érdeklődött a termékek iránt, és a mellény minőségét dicsérte.

Végül Máthé Csilla mutatta be natúr kozmetikum vállalkozását, amely 100%-ban természetes alapanyagokat és komposztálható csomagolást használ. A vállalkozó 10 millió forintot kért a Cápáktól 10%-os tulajdonrészért cserébe. Sárospataki Albert végül ajánlatot tett neki, amit Csilla elfogadott, és Moldován András is megerősítette a döntést, mondván: „Az évadokban eddig összesen szerintem a 3 legokosabb ember közül állt itt az egyik, jó ötlet ilyenekbe fektetni”.

A következő adásban is izgalmas pillanatok várnak a nézőkre, többek között Balogh Petya megtiltaná Lakatos Istvánnak, hogy beszálljon az egyik vállalkozásba.