„Engem ki kellett vágni az autóból” – István mindkét karja szétroncsolódott, de ma már 100 kilóval nyom fekve

Harmadik és egyben utolsó videónk első szereplője Lukács István, aki egy súlyos autóbalesetet követően elvesztette munkáját, de ma már 100 kilóval nyom fekve.

Lukács István, az egykori készenléti rendőr, egy autóbaleset során mindkét karját szinte teljesen szétroncsolódott állapotban találta. Az eset az ő hibájából következett be, amikor az autópályán vezetés közben a monotonitás és a fáradtság miatt elkalandozott, majd hirtelen kormánymozdulattal kerülte el az ütközést egy másik járművel, de az autója az oldalára borult. István így fogalmazott a történtekről:

A hiba az volt, hogy nem voltam elég kipihent a hosszú úthoz. Ez arra is jó lecke volt, hogy nem ülök úgy autóba, ha nem érzem magam vezetésre képesnek.

A videósorozat másik szereplője, Majdán Márk, depresszióval és evészavarral küzdött, ami miatt rendkívül lefogyott, de mára már felépült. A sorozat első részében Ádám és Zsolt történetét ismerhettük meg, akik szintén komoly egészségügyi megpróbáltatásokon mentek keresztül. A második részben pedig két nő, Zsuzsa és Andrea küzdelmeit mutatták be, akik ritka és autoimmun betegségekkel néztek szembe.

A BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition, mint felelős márkaként, nemcsak adományoz és kezdeményez társadalmi párbeszédet, hanem a súlyzós edzés támogatásával is hozzájárul az emberek fizikai felépüléséhez. Az aktuális kampányukban olyan emberek történeteit emelik ki, akiknek az edzőtermi edzés volt a kulcsa a gyógyuláshoz. Ezzel azt az üzenetet közvetítik, hogy a sportban tanult elhivatottság és céltudatosság az élet minden területén hasznosítható.