Steven Seagal és a jamaikai nő kalandja

Steven Seagal színész és zenész 2005-ben kiadott egy albumot, amelyen egy különleges dancehall dal is helyet kapott, és most egy bennfentes pikáns részleteket osztott meg a közösségi médiában a színész egy jamaikai nővel való kalandjáról.

Steven Seagal, aki nemcsak színészként, hanem zenészként is tevékenykedik, 2005-ben adott ki egy albumot "Songs from the Crystal Cave" címmel, amely a Wikipédia szerint több zenei műfajt ötvöz, köztük a rockot, a reggae-t és a country zenét, és olyan híres zenészek is közreműködtek rajta, mint Stevie Wonder és Lady Saw. Az album egyik dala, amelyet Seagal furcsa jamaikai akcentussal énekelt, a dancehall műfajba sorolható, és az utóbbi időben ismét népszerűvé vált az interneten.

A dancehall a reggae-re épülő zenei stílus, amely a rappel mutat rokonságot, és a reggae beszédéneklés részéből fejlődött ki, zenetörténetileg pedig a 60-as évekre nyúlik vissza.

Egy bennfentes, aki az ominózus albumon dolgozott együtt Seagallal, az Instagramon osztott meg néhány intim részletet a színész egyik 2000-es évekbeli estéjéről. A férfi szerint Seagal egy étterem pincérnőjét vitte haza a hotelébe, ahol a színész és a nő limuzinnal távoztak, és a bennfentes a szállodában a szoba nappalijában a tévét nézte, miközben Seagal a hölgyet boldogította. A "punani", amelyet a színész nagyon akart, a jamaikai patois nyelvben a női nemi szerv szleng kifejezése.

A bennfentes továbbá megemlítette, hogy a színész háza körül narancssárga köpenyes buddhista szerzetesek szaladgáltak, és egy hölgy, aki azt állította, hogy ő avatta be Steven Seagalt az "univerzum égi történéseibe".

: (Crier)