Sztarenki Dóra babát vár: boldog bejelentés a közösségi médiában

Sztarenki Dóra, az RTL sztárja és a Mellékhatás című sorozat egykori szereplője, bejelentette, hogy gyermeket vár. A színésznő és férje, Fábián Zoltán már évek óta boldog házasságban élnek, és most eljött számukra a családalapítás ideje.

Sztarenki Dóra, aki 2022 szeptemberében mondta ki a boldogító igent Fábián Zoltánnak, a közösségi médián keresztül osztotta meg örömteli hírét. A színésznő és férje, akik már gyermekkorukban is ismerték egymást, hosszú évek után találtak egymásra újra, és azóta is boldog házasságban élnek. A színésznőt gyakran faggatták a családalapításról, amire korábban nem válaszolt túl lelkesen, mondván, hogy a társadalom felesleges nyomást helyez az emberekre ezzel kapcsolatban.

Most azonban Sztarenki Dóra egy videóval erősítette meg, hogy kisbabát vár. A felvételen a színésznő terheshasát mutatja meg, és a követői számára is elárulta, hogy éppen a 22. hétben jár. A rajongók és követők sorra gratuláltak neki a bejelentés után.

A bejelentés egyben magyarázatot ad arra is, hogy miért adta vissza Sztarenki Dóra a fizikailag megterhelő szerepét a "Loupe A kezdet/vége" című darabban, nem sokkal a premier előtt. A színésznő egyik követőjének kommentben, egy vicces emoji kíséretében megjegyezte, hogy:

Ez a mellékhatása annak, hogy elkaszálták a Mellékhatást.

Ezzel utalva arra, hogy a várandósság talán a sorozat befejezése után következett be.