Tragikus baleset Magyaregregynél

Magyaregregy közelében történt tragikus balesetben vesztette életét egy motoros férfi és női utasa, akik egy motoros felvonulásra tartottak szombaton.

Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze Magyaregregy és Komló közötti zobákpusztai településrészen, a 13-as kilométerszelvénynél. A pecsma.hu értesülései szerint a baleset következtében a motor az autó alá szorult.

Az RTL Híradó információi alapján a balesetben a motoros és az utasa is életüket vesztették. A Tolna megyéből érkező, 20-30 év közötti nő és a motor vezetője a pécsi motoros felvonulásra tartottak, amikor az elvétett előzés miatt bekövetkezett a tragédia.

A helyszínre érkezett egy mentőhelikopter és a komlói hivatásos tűzoltók is, akik teljes útlezárás mellett hajtották végre a műszaki mentési munkálatokat. A baleset során további két gépkocsi is érintett volt.

A Blikk információi szerint a motoros előzés közben nem tudott visszatérni a saját sávjába, és így frontálisan ütközött egy Daihatsu típusú gépkocsival, ami a tetejére borult. A motor utasa egy Peugeot alá esett, amelyet csak daru segítségével tudtak eltávolítani róla.