„Egyre jobban és jobban hiányzik” - Berki Krisztián édesanyja összetörve nyilatkozott

Két évvel ezelőtt, 2022. május 6-án hunyt el Berki Krisztián, de az édesanyja, Majer Júlia szerint az idő nem gyógyítja a gyász okozta sebeket. A TV2 Mokka riporterének adott interjúban beszélt a fájdalmáról és arról, hogy mennyire hiányzik neki a fia.

Majer Júlia elmondása szerint az elmúlt két év rendkívül megterhelő volt számára, hiszen egyetlen gyermekét veszítette el. Az édesanya még mindig várja, hogy fia belépjen a kapuján, és úgy érzi, hogy Berki Krisztián hiánya egyre inkább fokozódik.

A tragédia előtti napon még beszélt fiával, aki videóhívásban biztosította arról, hogy minden rendben van. Júlia asszony most azon gondolkodik, hogy el kellene mennie dolgozni, hogy elterelje a gondolatait, mivel jelenleg nyugdíjas.

Berki Krisztián gyermekkori álmairól és sport iránti szeretetéről is mesélt az édesanya. Kiemelte, hogy fia a médiában teljesen más volt, mint magánemberként, és gyakran érezte, hogy a tévében csak játszik egy szerepet.

Az unokákkal való kapcsolatot is ápolja Majer Júlia. Az édesanya elárulta, hogy Natasa Zselyke és Emma is meglátogatták őt nemrégiben. Tudja, hogy Emma, aki csupán féléves volt apja halálakor, nem fog emlékezni Berki Krisztiánra, de Natasa esetében más a helyzet. Hódi Pamela elmondta neki, hogy Natasa olyan parfümöt és tusfürdőt használ, amelyet az édesapja is használt. Júlia asszony azonban óvatosan bánik az emlékekkel, és csak akkor beszél majd fiáról az unokájának, ha ő maga kéri.