Sandra Bullock és Keanu Reeves ismét együtt a vásznon?

Sandra Bullock és Keanu Reeves, a 'Féktelenül' című film sztárjai, egy podcast adásban beszéltek arról, hogy szívesen szerepelnének a film folytatásában.

1994 augusztusában került a magyar mozikba a Féktelenül című amerikai akciófilm, melynek főszereplői Sandra Bullock és Keanu Reeves voltak. A történetben Reeves egy fiatal rendőrt játszott, aki egy bombával teli buszon próbál meg életeket menteni, míg Bullock karaktere a jármű irányítását veszi át, hogy elkerüljék a tragédiát. A film ma is elérhető a Disney+ kínálatában.

A két színész nemrég a 50 MPH podcast vendégeként osztotta meg gondolatait a lehetséges folytatásról. A több mint negyven perces beszélgetés során mindketten kifejezték, hogy örömmel vállalnának szerepet egy újabb részben, ha ismét együtt dolgozhatnának.

Keanu Reeves az interjúban elmondta, hogy a kémia közöttük kiváló volt, és hogy a karakterek közötti vonzalom jól kiegészítette a saját és Bullock közötti affinitást. Sandra Bullock is megerősítette ezt, hozzátéve, hogy a filmekben ritkán tapasztalható az a bizalom, amit ők éltek meg együtt.

A színésznő szerint a film sikerének egyik titka abban rejlett, hogy a karakterek ritkán néztek egymásra, mivel folyamatosan a veszélyes helyzettel kellett foglalkozniuk. Ez adott egyfajta izgalmat a nézőknek, akik végig szurkoltak, hogy a két főhős végül egymásra találjon.

A beszélgetés során mindkét színész pozitívan nyilatkozott a közös munkáról, és úgy érezték, hogy egy esetleges folytatásban is remek munkát végeznének. Bullock egyenesen úgy fogalmazott, hogy mielőtt elhagyja ezt a bolygót, szeretne még egyszer együtt szerepelni Reeves-szel a kamera előtt. Reeves is hasonlóan nyilatkozott, kifejezve vágyát, hogy újra együtt dolgozzanak, mielőtt "lehunyják a szemüket".