Frontális karambol Esztergomnál, lezárták a 11-es főutat

Frontális karambol történt szombat délután Esztergomnál, a 11-es főúton, melynek következtében teljes útzárat rendeltek el.

A baleset a 11-es főút 71-es kilométerszelvényénél, Esztergom és Tát között történt, ahol két gépkocsi ütközött össze frontálisan. Az esztergomi hivatásos tűzoltók azonnal a helyszínre érkeztek és áramtalanították a járműveket. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek a baleset felderítése és a helyzet kezelése érdekében.

Az Útinform tájékoztatása szerint a baleset miatt a 11-es főutat a 71-es kilométernél teljes szélességében lezárták, és a közlekedőknek Dorog felé javasolták a kerülőútvonalat. Ezen kívül az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, valamint az M4-es autóúton is forgalomlassulásra kell számítani a munkavégzés és egy lezárt felhajtó ág miatt. A magyar-szlovén határszakaszon is útlezárásra került sor, ahol a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat a szlovén határátkelőnél zárták le.

A cikk megjegyzi, hogy a téma érzékenysége miatt nem helyeztek el reklámokat, és részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában lehet találni.