Visszatér a Nokia legendás telefonja, a 3210

Huszonöt évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas „Y2K” arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

A "butatelefonok" iránti érdeklődés újra növekszik, amit jól mutat, hogy a HMD 2023-ban megduplázta az ikonikus Nokia 2660 Flip eladásait, és a vállalat 2024-ben további növekedést vár a klasszikus telefonok piacán.

Az újragondolt Nokia 3210 elegáns retro dizájnnal kerül piacra, és minden olyan funkciót tartalmaz, amit egy klasszikus modelltől elvárhatunk. A készülék két megapixeles, vakus kamerával és egy 1450 milliamperórás akkumulátorral érkezik, amely napokig megbízhatóan működik. Emellett, mivel már 2024-et írunk, a telefon 4G-s kapcsolatra is képes.

A Nokia 3210-ben az ikonikus Snake játék is előre telepítve lesz, így a nosztalgia kedvelői ismét élvezhetik a hajdani idők kedvencét. A telefon Magyarországon arany, tengerkék, és sötétszürke színekben lesz elérhető, 31 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, május közepétől.