Egy új tanulmány szerint az orrméret árulkodik a férfi nemi szervének hosszáról

Meglepő eredményre jutottak japán kutatók, akik szerint a férfiak orrmérete szorosabb összefüggést mutat a pénisz méretével, mint bármely más testrész.

Egy friss kutatás eredményei alapján a nagyobb orrú férfiaknál általában hosszabb a pénisz merev állapotban. A nagy orrú férfiak esetében az átlagos péniszhossz legalább 5,3 hüvelyk, vagyis körülbelül 13,5 centiméter, míg a kisebb orrú férfiaknál ez az érték 4,1 hüvelyk, azaz 10,4 centiméter.

Dr. Rena Malik, egy Beverly Hills-i sebész, a Diary of a CEO podcastben értékelte az új tanulmányt, és megjegyezte, hogy ez a felfedezés cáfolja azokat a mítoszokat, amelyek a cipőméret alapján próbálják megállapítani a pénisz méretét.

A kutatók úgy vélik, hogy az orr és a pénisz méretének összefüggése azt sugallja, hogy a pénisz hossza már a születés előtt meghatározódik, és nem függ össze a férfiak magasságával vagy súlyával.

Dr. Ikegaja Hirosi, a Kiotó Prefektúrai Orvosi Egyetem kutatója szerint az orrméret és a pénisz hossza közötti kapcsolat azt jelzi, hogy a pénisz mérete nem a kor, a magasság vagy a testsúly által van meghatározva, hanem genetikai tényezőkön alapul.