A ValóVilág új versenyzői és céljaik

A ValóVilág 12 legújabb beköltözői, VV Vera és VV Dudu megosztották személyes céljaikat és jellemvonásaikat a közönséggel.

A népszerű valóságshow, a ValóVilág 12. évadának két friss versenyzője, a 25 éves VV Vera és a 23 éves VV Dudu a Fókuszban mutatkoztak be a nézőknek. VV Vera elárulta, hogy a játék fődíjából elsőként a parkolási bírságait szeretné kifizetni, mivel már több százezer forintos tartozást halmozott fel. Az új villalakó elmondása szerint svájci rendszáma és külföldi telefonszáma miatt gyakran nem tud parkolójegyet venni, ami a bírságok felhalmozódásához vezetett. A versenyző azt is hozzátette, hogy a játékban való részvétel egyik fő motivációja az önmegismerés és a saját határainak felfedezése, valamint a pénz, amellyel rendezni szeretné parkolási bírságait. VV Vera azt tervezi, hogy a nyereményből szeretné kifizetni a parkolási bírságait, hogy végre megkaphassa a parkolói matricáját.

VV Dudu a hajával kapcsolatos megszállottságáról beszélt, elmondása szerint akár két órát is eltölthet a tökéletes frizura elérésével, mielőtt szórakozni indul. Azt is hozzátette, hogy rendkívül pedáns a környezetére, és elvárja, hogy a mellette lévő ágy mindig be legyen ágyazva.

VV Vera továbbá azt is elmondta, hogy éhesen és fáradtan hisztis tud lenni, de ha jól van lakva és kipihent, akkor életvidám és mosolygós. Nem tűri jól a teszetoszaságot és a körülményességet, illetve azt sem, ha nem figyelnek rá.

A ValóVilág versenyzőinek személyes céljai és jellemvonásai mellett fontos megemlíteni egy tragikus eseményt, amely Svájcban történt. Egy svájci sertésfarmon tűz ütött ki, amelyben mintegy nyolcszáz állat pusztult el. A Gossau településen működő farmon a tűzoltóknak sikerült 90 anyaállatot és 600 kismalacot kimenteni, de az egyik épület teljesen kiégett, és a tetőszerkezete is beszakadt. A tűz okozta anyagi kár több százezer svájci frankra tehető, és a rendőrség még vizsgálja a tűz keletkezésének okait.

A svájci események kapcsán érdemes megemlíteni, hogy Svájcban az útfelújítások is különleges módon zajlanak. A vezess.hu által bemutatott videó szerint az Astra mobil-híd egy olyan innovatív megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a felújítás alatt álló autópálya szakaszok felett a forgalom zavartalanul haladhasson. Ez a mobil híd 240 méter hosszú, és alatta folyamatosan zajlik a munka, miközben a felette lévő részen a járművek akár 60 km/h sebességgel is közlekedhetnek. A svájciak ezzel az eljárással jelentősen csökkenthetik a forgalmi dugókat és a felújítások okozta kellemetlenségeket.