Köllő Babett Szörnyella de Frász bőrébe bújt

Köllő Babett ismét meglepte rajongóit egy merész átalakulással: ezúttal az Instagramon mutatta meg, hogy a 101 kiskutya ikonikus gonoszának, Szörnyella de Frásznak öltözött be.

A színésznő gyakran oszt meg magáról különféle képeket, amelyeken hol felismerhetetlen, hol régi emlékeket idéz meg. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében egy fotózás kedvéért vállalta a jellegzetes karakter, Szörnyella de Frász szerepét, amiért a követői csak dicséretekkel illették.

A posztban feltett kérdésével, "Hol a többi kiskutya?" is a karakterre jellemző humorral játszott. Egy kommentelő játékosan még azt is megjegyezte: "Egy frászt Szörnyella, ez Brutella, de jó!". Az Instagram-bejegyzés tehát nem csak a színésznő kreativitását, hanem a rajongók leleményességét is megmutatta. Egy másik kommentelő pedig így reagált: "Jól nézel ki mondjuk kicsit humoros", ami tovább erősíti, hogy a közönség élvezi Köllő Babett átalakulásait.

Bár még közel fél év van hátra a 2024-es halloweenig, és a farsang is elmúlt, Köllő Babett nem várta meg az ünnepeket, hogy beöltözzön. A tematikus fotózáson ráadásul egy dalmata is mellé szegődött, így még hitelesebbé téve a Szörnyella de Frász jelmezét.