Lotfi Begi és Bella, a francia buldog iskolapadban

Lotfi Begi, a népszerű lemezlovas, nem csak a zenei pályán, hanem a családi életben is aktívan tölti idejét, különösen hétvégéken, amikor iskolába viszi Bella nevű francia buldogját. A DJ nagy rajongója ennek a kutyafajtának, nemcsak azért, mert aranyosak, hanem mert rendkívül okosak is. A kutyaiskolába járás nemcsak Bellának, hanem Begi lányának, Zazinek is kiváló lehetőség az együtt töltött időre, így az apa-lánya napok mellett a kutyus is fejlődhet.

Lotfi Begi közösségi oldalán osztotta meg, hogy "Elkezdtük a kutyasulit Bellával. A második hétvégén vagyunk túl Zazival, és már most látványos a fejlődésé a kutyánknak. Nagyon jó csapat jött össze, jó oktatókkal dolgozunk együtt". A lemezlovas számára fontos, hogy minőségi időt töltsön családjával, és ebben a nagylánya is partner, hiszen nemcsak a kutyatréningekre, hanem akár meccsre is szívesen elkíséri őt.

A családi összetartás Begi számára kiemelten fontos, így nemcsak Zazi, hanem ikerfiai és felesége is élvezhetik a közös programokat. A DJ gondoskodik arról, hogy mindenki számára elegendő figyelmet és időt szenteljen.