József gazda újra keresi a szerelmet

Az RTL Házasodna a gazda című műsorának új évadában ismét feltűnik József gazda, aki korábbi hibáiból tanulva újra megpróbálja megtalálni a nagy Ő-t.

Az előző évadban József gazda egy nem túl szerencsés megnyilvánulással némi ellentétet szült a műsorban részt vevő két döntős hölgy között, ami végül a távozásukhoz vezetett. Azonban a műsor után sikerült tisztázniuk a félreértéseket, és mindenki túllépett a történteken. "Sikerült tisztázni a félreértést, megkerestük egymást és túl tudtunk lépni a dolgokon. Kellemetlenül éreztem magam, amikor a műsorban lement, szégyelltem magam, de az emberek átsegítettek ezen, mert biztattak, hogy ők megkedveltek" – mesélte József gazda.

József gazda idén minden tőle telhetőt meg akar tenni, hogy pozitív benyomást keltsen és ne okozzon csalódást. "Nagyon vágyom egy új, édes kis csillagra, pedig még nem tudom, kik jönnek... Vágyakozom, izgulok és örülök" – mondta izgatottan. Bár nem kért tanácsot az ismerkedéshez, sokan megosztották vele véleményüket és tanácsaikat, amelyeket József elgondolkodva fogadott. "Volt, amivel vitába szálltam, de olyan is, aminek igazat adtam" – tette hozzá a gazda.