ÉNB Alexa házassági ajánlatok és pikáns fotók célkeresztjében

Farkas Alexa, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, aki jelenleg egy spirituális központot vezet, elárulta, hogy szakítása után számos férfi bombázza őt házassági ajánlatokkal és merész fotókkal.

Öt év után véget ért Farkas Alexa és nála 26 évvel idősebb férje, Farkas Balázs házassága, amelyet az egykori ÉNB szereplő jelentett be néhány hete közösségi oldalán. Bár már fél éve külön élnek, a házaspár egyelőre még nem vált el, sőt, Alexa meg szeretné tartani vezetéknevét, és új kapcsolatra gondolni sem akar. Ennek ellenére a férfiak szabályszerűen bombázzák őt, amióta kiderült, újra egyedülálló.

Alexa elmondta, hogy házassági ajánlatokat is kapott, és olyan fotókat is, amelyeket alig hisz el, hogy valóban elküldenek neki. Az Instagramon keresztül is jelezte követőinek, hogy oldala nem társkereső, és kéri, hogy ne bombázzák randiajánlatokkal.

Alexa kifejtette, hogy jól érzi magát egyedül, nem keres kapcsolatot, és élvezi, hogy nem kell senkihez alkalmazkodnia. Hozzátette, hogy a szakítás ellenére továbbra is jó kapcsolatot ápol exférjével, Balázzsal, és annak új kedvesével is. Alexa szerint ez manapság ritkaságnak számít. Elárulta, hogy munka miatt napi kapcsolatban állnak, és olykor még Balázsnál is alszik, amikor Budapesten tartózkodik, különösen akkor, amikor Balázs és új párja elutaznak, természetesen minden ilyen alkalom előre egyeztetett.

A válási procedúrát egyelőre egyikük sem kezdeményezte, nem zavarja őket a papírforma. Az egykori színésznő most a Blikknek árulta el, hogy mióta nyilvánosságra hozta a szakítását, volt, aki házassági ajánlattal is megkereste – noha a közelmúltban kijelentette, hogy egyelőre meg sem fordul a fejében az, hogy egy nap újra férjhez menjen. Mint kiderült, volt kedvesére – akivel a munka továbbra is összeköti őket – időközben ismét rátalált a szerelem, az illetővel pedig a médiaszemélyiség is jó viszonyt ápol.

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori másik szereplője, Varga Miklós "Joe" is hasonló helyzetben van, hiszen ő és menyasszonya, Hrovatin Csenge két év után szakítottak, annak ellenére, hogy már az esküvőt tervezték és az időpontot is kitűzték. Joe az Instagram-oldalán közölte a rajongókkal, hogy a történetük egészen más irányt vett. Az RTL sikerműsorának, a Nyerő Párosnak egykori játékosai közül csaknem valamennyinek véget ért a kapcsolata az utóbbi években, és úgy tűnik, a sor folytatódik.