2000 dollárt, azaz 695 ezer forintot fizet egy online virágrendelésben utazó amerikai cég egy szerencsés kiválasztottnak, akinek csupán annyi dolga van a pénzért cserébe, hogy meg kell néznie 12 karácsonyi filmet a Hallmark kínálatából – írja a United Press International nevű hírügynökség alapján a 24.hu.

A BloomsyBox felhívásában azt írják, hogy a kiválasztott jelölt „bőséges mennyiségű Ghirardelli forró kakaót” és két pár bolyhos zoknit is kap, hogy garantálva legyen számára a meghitt filmnézés élménye.

Azonban nem egy álláshirdetésről van szó, hanem egy versenyről: a jelentkezőknek először meg kell nézniük az összes filmet a 12-es listáról, majd megadott szempontok alapján értékelniük is kell őket, és csak ezután választják ki a versenyzők közül azt a szerencsés flótást, aki nagyot szakíthat a 24 óra alatt letudható mozimaratonnal.

A kiválasztott jelölt a 2 ezer dolláros kifizetésen felül egy ingyenes 12 hónapos előfizetést is kap az online virágküldő szolgálattól.  A pályázatokat december 3-ig lehet benyújtani.

Fotó: Getty Images