Új streaming tartalmak a láthatáron

Az After hetente jelentkező streamingajánlójában a legújabb és hamarosan érkező filmekről és sorozatokról olvashatunk, amelyek Magyarországról is elérhetőek.

A Virsliparti: Utápia című sorozat a 2016-os Virsliparti-film folytatása, melyben az élelmiszerek egy utópiát próbálnak létrehozni. A sorozatban visszatérnek az eredeti színészek, kivéve Jonah Hillt, és Seth Rogen szerint még sokkolóbb jelenetek várhatóak. A sorozat július 10-én debütált az Amazon Prime-on.

A Quad Gods dokumentumfilm három bénult végtagokkal élő New York-i férfiról szól, akik az első kvadriplégiás e-sport csapatot hozzák létre. A filmet széles körben elismerték, és jelölték a Tribeca Filmfesztiválon a legjobb dokumentumfilm kategóriájában.

Eddie Murphy visszatért a Beverly Hills-i zsaru IV-ben, amely a Netflixen jelent meg. A harmadik rész kudarca után a cél egy méltó folytatás létrehozása volt, amelyhez Jerry Bruckheimer sztárproducert és több visszatérő színészt is bevontak. A film könnyed, humoros hangvételű lett.

A Robbanó cicák egy rajzfilmsorozat, amely egy bestseller társasjátékból készült, és a Netflixen érhető el. A történet szerint Isten és a sátán egyaránt macskatestbe költöznek, hogy megküzdjenek egymással a Földön.

Végül a Babylon, Damien Chazelle filmje is felkerült a Netflixre. A film a hollywoodi élet sötét oldalát mutatja be, és a kritikusok véleménye erősen megoszlott róla. A főszereplők Margot Robbie és Brad Pitt.