Új streaming tartalmak a láthatáron

Az After hetente jelentkező streamingajánlójában a legújabb és hamarosan érkező filmekről és sorozatokról olvashatunk, amelyek Magyarországról is elérhetőek.

A Netflix új scifije, a Szupersejt (Supacell) öt Dél-Londonban élő fekete fiatalról szól, akik hirtelen szuperképességekre tesznek szert, és ez teljesen megváltoztatja az életüket. A sorozatot Andrew Onwubolu, ismertebb nevén Rapman, a brit rapper álmodta meg, aki elmondása szerint alig hitt a saját szerencséjében, amikor a Netflix zöld utat adott az ötletének. Rapman szerint még sosem volt példa arra, hogy egy szuperhőstörténetben kizárólag feketék szerepeljenek, és ezáltal talán a Top Boy scifi verzióját hozta létre.

A Max csatornán debütáló Imádlak utálni (Anyone But You) egy modernizált Shakespeare-komédia, amely a "Sok hűhó semmiért" című művet dolgozza fel, és a népszerű "ellenségekből szerelmesek" valamint "kamu randizás" klisékre építve helyezi el a történetet egy egzotikus környezetben, egy konfliktusos esküvő idejére. Sidney Sweeney és Glen Powell főszereplésével a film papíron új lendületet kellett volna adnia a romkomoknak, de a kritikák szerint ez nem sikerült, még ha a film egy megnézést mindenképp meg is ér.

A Disney+ második évadával tér vissza a Még nem halott (Not Dead Yet) című szitkom, amely egy frissen egyedülállóvá váló, legatyásodott nőről szól, aki nekrológokat ír egy helyi újságnál, miközben szellemekkel kommunikál. Az új évad július 3-án lesz elérhető a streaming szolgáltatónál.

Dev Patel rendezői debütálása, A majomember (Monkey Man), amelyet az Apple TV+ mutat be, egy indiai John Wickként emlegetett akciófilm. A film dinamikus harcjeleneteiről, erős társadalomkritikájáról és politikai szatírájáról ismert, és a főszereplő Patel szinte tönkrement a film elkészítése közben, mind fizikailag, mind anyagilag. A film vágója nem más, mint Jancsó Dávid, Jancsó Miklós fia.

Végül az Apple TV+ kínálatában debütáló Land of Women című sorozatban Eva Longoria tér vissza a képernyőre, egy gazdag nő szerepében, aki férje kétes üzletei miatt kénytelen New Yorkból Spanyolországba menekülni családjával együtt. A sorozat könnyed, komforttévézésre szánt produkció, amelyben a gyönyörű helyszíneken forgatott történet során mindhárom női főszereplő szerelmi kalandba keveredik.