Erős Antónia megosztotta a hosszú házasság titkát

Erős Antónia, az RTL híradósa majdnem három évtizede él boldog házasságban férjével, és most elárulta, hogyan is tartják meg a kapcsolatukat ilyen hosszú ideje frissnek.

Erős Antónia és férje közel 30 éve alkotnak egy párt, miután a Kaposvár Televíziónál mint kollégák találkoztak, majd két évvel később összeházasodtak. A műsorvezetőnő tiszteletben tartja férje magánélet iránti igényét, így ritkán láthatóak együtt a nyilvánosság előtt. Annak ellenére, hogy 1995 óta szeretik egymást, Erős Antónia szerint nehéz megfogalmazni a hosszú házasság titkát.

Erős szerint a jó házasság titka talán abban rejlik, hogy a mélypontokon is ki kell tartani, és hinni kell a közös boldog jövőben. Elmondása szerint nem törekszik az ideális házasság látszatára, hiszen sokan, akik ezt teszik, gyakran válnak el.

A kapcsolatukat az jellemzi, hogy vannak nehéz időszakok, de mindig sikerül átvészelniük, mert a szeretet az alapja mindennek. Erős hangsúlyozza, hogy a kompromisszumkészség, a másik igényeinek elfogadása és az önzés elengedése elengedhetetlen egy hosszú távú, harmonikus kapcsolathoz, különösen akkor, amikor közös gyerekek is születnek.