Lady Gaga és Céline Dion duettje nyitja meg a párizsi olimpiát

Lady Gaga és Céline Dion közös színpadra lépése nyitja meg a pénteki olimpiai nyitóünnepséget Párizsban, ahol több világsztár fellépése is várható.

A Hollywood Reporter és a Guardian értesülései szerint Lady Gaga már napokkal ezelőtt megérkezett Párizsba, és a rajongók már láthatták is a városban. A pénteki nyitóünnepségen nem csak Gaga, hanem a súlyos autoimmun betegséggel, stiff-person-szindrómával küzdő Céline Dion is énekelni fog, aki Lady Gagával duettben fogja előadni Édith Piaf legendás "La Vie en Rose" című dalát. Dionnak ez az első színpadra lépése lesz 2020 óta, amikor is betegsége miatt kényszerült minden turnéját lemondani, beleértve a Budapestre tervezett koncertet is. Az énekesnő már több képet is posztolt a francia fővárosból a közösségi médiában.

Emmanuel Macron francia elnök a France 2 tévécsatornának nyilatkozva üdvözölte Dion érkezését, és izgatottan várja a fellépését, de nem árult el részleteket a nyitóünnepség további meglepetéseiről. Dion magángépen érkezett Párizsba Las Vegas-i otthonából, és a fényűző Royal Monceau hotelben lakik a Champs Elysée-n, ahol nemrég Lady Gagát is lefotózták.

A médiában megjelent pletykák szerint Dion 2 millió eurót (közel 800 millió forintot) kap majd a fellépésért, és egy rózsaszín-fekete Dior-ruha lesz rajta. Dion 1996-ban, az atlantai olimpia megnyitóján is fellépett, és most a párizsi eseményen ismét a világ szeme előtt áll majd.

A Hollywood Reporter továbbá azt is megszellőztette, hogy a fellépők között lehet még Dua Lipa, Ariana Grande és Aya Nakamura francia énekesnő is, bár a szervezők egyelőre nem erősítették meg hivatalosan ezt az információt. Az eseményen így több világsztár jelenléte is várható, amely ígéretes előadásokat sejtet a nyitóünnepségen.

Dion a francia Vogue-nak adott áprilisi interjújában beszélt arról, hogy keményen edz, hogy visszanyerje formáját, és újra látni szeretné az Eiffel-tornyot, ami arra utal, hogy már régóta készül a nagyszabású eseményre.