Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd összeházasodtak

Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezője és Dobos Evelin színésznő a múlt hétvégén mondták ki a boldogító igent, egy évnyi együttlét után. A Story magazin legújabb számában meséltek az esküvő részleteiről, amelyen csupán néhány családtag és barát vett részt.

Az esküvő előtti napot a pár és a vendégek együtt töltötték, beszélgetéssel, fürdőzéssel és koktélozással készülve a nagy napra. Kovács Dániel Richárd elmondása szerint, mielőtt aludni tértek volna, még ellenőrizte a készülődés állapotát a kertben, de reggelre minden tökéletesen fel volt díszítve.

A menyasszony három különböző ruhát viselt az esküvőn. Az első egy vendégváró szatén, bő szárú, hátul kivágott kezeslábas volt, a második pedig a gyöngycsipkéből készült esküvői ruha, amelyen az utolsó pillanatban is igazítani kellett, mivel a színésznő néhány kilót fogyott az előkészületek során.

Az esküvő tematikája a filmek és sorozatok világát idézte meg. Kovács és Dobos kisfia, Patrik gyűrűhordóként vonult be, majd az édesapja a Superman zenéjére követte őt. A szertartást egy barátjuk vezette, ahol a pár spontán módon fejezte ki érzéseit és gondolatait.

A ceremónia után a násznép a lagzi helyszínére vonult, ahol a friss házasok nyitótáncot lejtettek, majd következett a vacsora és a négyszintes torta. Éjfélkor szabolcsi töltött káposztát szolgáltak fel, és menyasszonytánc is volt, ahol Dobos Evelin a harmadik ruháját viselte.

A vendégek között több ismert személyiség is megjelent, többek között Rácz Jenő és felesége, Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, valamint Dobrády Ákos és Kefir. A cikk megjelenésekor a pár éppen nászútját tölti Szardínián. Az esküvőn mindenki ott volt, aki fontos a számukra: a családtagokon kívül a közeli barátok, mint Kefir és a párja, vagy Dobrády Ákosék.

Egy kis tréfával is színesítették az eseményt, amikor egy barátjuk, Koppány menyasszonyi ruhába bújva állt helyettem, miközben Zámbó Jimmy dala szólt, ami a tematikus esküvőhöz nem illett, de a násznép nevetésben tört ki. A szertartás vezetője Bősze Ádám volt, aki a szerelmeseket arra kérte, hogy mondják el a fogadalmaikat. Evelin meglepetésre nem egy előre megírt fogadalmat olvasott fel, hanem spontán mondta el az érzéseit, mire a násznép sikításban és tapsban tört ki. Dani is széttépte az előre megírt fogadalmát, és szabadon beszélt hozzá.

A vacsorán különféle finomságokat szolgáltak fel, a kacsától a lazacig, oldalason át a vegetáriánus fogásokig. DJ Rony Bass gondoskodott a hangulatról, de Császár Előd barátjuk is zenélt, ami meglepetés volt a számukra. Láthatóan mindenki jól érezte magát, külön élmény volt látni, ahogy Patrik fiam Rácz Jenővel és Dobrádi Zsoltival breaktáncpárbajt vívnak egymással.