Hailey Bieber és a várandósság titkai

Hailey Bieber, a népszerű modell és Justin Bieber felesége, nemrégiben arról beszélt, hogy miért döntött úgy, hogy hat hónapon keresztül titokban tartja terhességét.

Hailey Bieber a W magazinnak adott interjújában elárulta, hogy a terhességét azért tartotta titokban, mert nem akart az életének minden részletéről beszélni, magyarázkodni vagy bocsánatot kérni. A modell hozzátette, hogy fizikailag is képes volt elrejteni állapotát, mivel hosszú ideig nem volt látható pocakja, és nagy kabátokat hordott. Hailey Bieber azt is elismerte, hogy bár képes lett volna a terhességét a végsőkig titokban tartani, nem érezte jól magát azzal, hogy rejtegetnie kell ezt a "nagy titkot", és szabadságot akart ahhoz, hogy kimehessen és élhesse az életét.

A modell a házasságáról is beszélt, megosztva, hogy az emberek az első naptól kezdve negatívan tekintettek kapcsolatukra, és gyakran hangoztatták, hogy úgyis szétmennek majd. Hailey Bieber hat évvel ezelőtt ment hozzá a kanadai énekeshez, és elmondása szerint az emberekkel kapcsolatos negatív hozzáállás sosem fáj kevésbé. "Olyan, mintha az emberek nem akarnák elhinni, hogy boldogok vagyunk. Régebben próbáltam úgy tenni, mintha egyre kevésbé fájna. Próbáltam arra gondolni, hogy egy bizonyos ponton hozzászoksz, hogy ezt fogják mondani és így fognak viselkedni az emberek. De rájöttem, hogy valójában sosem fáj kevésbé" – vallotta be a modell. A sztárpár 2018-ban kötötte össze az életét, és egy ideje már köztudottan szerettek volna családot alapítani.

A Pornhub jogi problémái

A Pornhub, a népszerű felnőtt tartalmakat szolgáltató weboldal, számos perrel néz szembe az illegális tartalmak miatt. Laila Mickelwait, emberkereskedelem-ellenes aktivista, új könyvében is kritizálja az oldalt, amiért könnyen találhatóak rajta beleegyezés nélküli videók. A Pornhub 2020-ban került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy az oldal tele van szexuális erőszakról, gyermekpornóról és rejtett kamerás felvételekről készült videókkal.

A botrány következtében a Pornhub eltávolította tartalmainak 80 százalékát, és szigorú biztonsági intézkedéseket vezetett be, beleértve a mesterséges intelligencia és az emberi ellenőrzés alkalmazását is. Sarah Bain, az Ethical Capital Partners szóvivője szerint a Pornhub jelentős lépéseket tett a közösség biztonsága és védelme érdekében.

Azonban a Pornhub még mindig szembesül a múltbéli jogi következményekkel, és a felperesek száma egyre nő. A mintegy 300 felperes azt állítja, hogy az oldal tudatosan hasznot húzott a visszaélések során készült videókból, és további perek vannak előkészületben. A Pornhub anyavállalatát, az Aylo-t három évig tartó szövetségi ellenőrzés alá helyezték a tartalmak miatt.