"Ne kamerázzál, more!" - Váratlan találkozás a fővárosban

Gáspár Győző és L.L. Junior meglepő esemény részesei lettek, amikor luxusautóikkal egymás mellé kerültek egy budapesti piros lámpánál.

Nem mindennapi jelenet játszódott le Budapest belvárosában, amikor Gáspár Győző és L.L. Junior híres luxusautóikkal egymás mellé érkeztek egy piros lámpánál. Korábban L.L. Junior hasonló helyzetben már balhéba keveredett, de ezúttal más volt a helyzet. A két celeb azonnal észrevette egymást, leengedték az ablakokat, és mindenki meglepetésére kiabálni kezdtek. Junior kezdte a beszélgetést, amikor észrevette, hogy Győzike telefonját emeli fel, és ezt kiáltotta neki: "Jó van már, more! Ne kamerázzál, more! Szép az új kocsi kérem szépen, gratulálok!" - Győzike válaszát nem lehetett hallani, ő inkább videózásra koncentrált, amit később Instagram-történetében lehetett megtekinteni. Mindkét híresség figyelt arra, hogy a lámpa zöldre váltásakor elinduljanak, nehogy feltartsák a forgalmat.

L.L. Junior a közelmúltban a TV2 "Titkok Ramónával" című podcastműsorában beszélt a Fekete Vonat zenekar feloszlásáról is. Elmondása szerint a tagok közötti kommunikáció megszűnt, és a tavaly januári nagyszabású koncert után, amely az együttes 25. évfordulóját és újraalakulását ünnepelte, pénzügyi vita miatt ismét feloszlottak. Junior szerint a többi tag, Fatima és Beat, félreértelmezték a történteket, ami haraghoz vezetett. A rapper fájdalmát fejezte ki amiatt, hogy a Fekete Vonat által képviselt kultuszt és nimbuszt méltatlanul tették tönkre, ami szerinte nem csak a romák, hanem a nem romák számára is csalódást okozott. Junior hozzátette, hogy bár nem haragszik zenésztársaira, de fáj neki, hogy a zenekar így megtépázta a nimbuszát, és hogy az emberek csak a "balhés romákkal" nem akarnak foglalkozni, ami ellentétes a Fekete Vonat üzenetével. A teljes interjú a TV2 oldalán lesz elérhető.

Az énekes megtörte a csendet a Fekete Vonat botránnyal kapcsolatban, és kifejtette, hogy a zenésztársakkal mára már egyáltalán nem beszélnek egymással. Junior szerint a többi tag, Fatima és Beat, először is a helyzettel vesztek össze, és felfogásukkal volt baj, mivel nem értették meg, hogy a szerződésük ugyanolyan volt, és nem volt hibás. A konfliktus ellenére hangsúlyozta, hogy nem haragszik rájuk, de mélyen megviselték az elmúlt év eseményei. Junior különösen azt sajnálja, hogy a Fekete Vonat kultuszát és nimbuszát ilyen méltatlanul tették tönkre, és hogy a közönség csak a "balhés romákkal" nem akar foglalkozni, ami ellentétes a zenekar üzenetével. A Blikk információi szerint a 2023 januári koncert után kirobbant pénzügyi vita miatt a tagok közötti kapcsolat még inkább megromlott, és a fellépésből származó minimális profit miatt Fatima és Beat részesedése nem érte el az előlegként felvett összeget, amit a szervezők nem is kértek vissza. Beat pedig nyilatkozatában említette, hogy még hiányzik neki az a nyolc guriga, amit szeretne bezsebelni.