Slash nevelt lánya, Lucy-Bleu Knight tragikus halála

Slash, a Guns N' Roses legendás gitárosának nevelt lánya, Lucy-Bleu Knight 25 éves korában elhunyt. A zenész a turnéját is leállította a tragédia miatt.

Lucy-Bleu Knight, aki festőként és tetoválóművészként tevékenykedett, 1998. december 6-án született Meegan Hodges és Mark Knight lányaként. Slash a hírt Instagram-oldalán jelentette be hétfőn, és a család nevében arra kérte a közösséget, hogy tartsák tiszteletben a gyászolók magánéletét. Halálának oka nem ismert, és a közlemény szerint a lány békésen hunyt el.

A tragédia előtt 12 órával Slash négy koncertet is lemondott épp zajló turnéján, de akkor még nem közölte ennek pontos okát. A zenész S.E.R.P.E.N.T címen futó turnéja várhatóan július 28-án folytatódik Torontóban.

Slash a közzétett nekrológban méltatta Lucy-Bleu-t, mint hihetetlenül tehetséges művészt, egy jó lelkű, elbűvölő, szenvedélyes álmodozót. A család nevében kérte, hogy minimalizálják a közösségi médiában történő spekulációkat, amíg gyászolnak és feldolgozzák „ezt a pusztító veszteséget”.

A bejegyzésben Slash név szerint említette a gyászoló családtagokat, köztük vér szerinti és nevelő szüleit, testvérét és két mostohatestvérét (Scarlet Knight, London Hudsen és Cash Hudsen). A bejelentés óta számos híres zenész, például Flea vagy Dave Grohl is kifejezte részvétét Slashnek.

A zenész jelenleg egy blues zenei projekttel turnézott Amerikában, olyan zenészekkel lépett egy színpadra, mint Warren Hayes Band, Keb’ Mo’, Larkin Poe, Christone „Kingfish” Ingram, Samantha Fish, ZZ Ward, Robert Randolph, Eric Gales és Jackie Venson. A turné felfüggesztése gyors, de átgondolt döntés volt, ugyanis lánya halálát követően két nappal jelentette be a négy koncert lemondását.

A hírek szerint a gitáros nevelt lánya július 19-én, Los Angelesben halt meg. Lucy-Bleu Knight mindössze 25 éves volt, halálának oka egyelőre ismeretlen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.