VV Reni a ValóVilág villájában tudta meg, hogy terhes

A ValóVilág12 játékosa, VV Reni a műsor villájában szembesült a várandósság hírével, amit vérvizsgálat is megerősített. A hírt megosztotta villabeli párjával, VV Gerivel, és úgy döntött, hogy a játékot terhesen is folytatja.

A ValóVilág magyarországi történetében először fordul elő, hogy egy játékos a műsoridő alatt esik teherbe. A 22 éves VV Reni, aki a villába költözése után hamarosan új partnerre talált VV Geri személyében, most gyermeket vár. Reni rosszullétei után vérvizsgálat igazolta állapotát, és bár a hírt megosztotta Gerivel, saját felelősségére és az egészségügyi kockázatok ismeretében döntött úgy, hogy a játékban marad.

A műsor készítői és az egészségügyi csapat kiemelt figyelmet fordítanak a várandós játékos egészségügyi állapotára. A villában 0–24 órás orvosi ügyelet érhető el, és Reninek bármikor lehetősége van egészségügyi és pszichológiai segítséget igénybe venni.

Az RTL hangsúlyozza, hogy a biztonságos szerelmi együttlét minden feltétele biztosított a játék teljes időtartama alatt a villalakóknak. VV Reni bármikor dönthet úgy, hogy abbahagyja a játékot, de egyelőre kitart és részt vesz a ValóVilág12 kihívásaiban.