Pozsonyi AC/DC koncert helyszínén tűz ütött ki

Egy sátor lángra kapott vasárnap délben a pozsonyi AC/DC koncert helyszínén, a Vajnory városrészben, de a tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat.

A Paraméter szerint a tűz röviddel déli 12 óra után keletkezett, és sűrű füstöt okozott, de a helyszínen lévő tűzoltók gyorsan eloltották. A büféseknek, akik propán-bután gázpalackokat hoztak magukkal, biztonsági okokból el kellett hagyniuk a területet, de később visszatérhettek, mivel senki nem sérült meg.

Az AC/DC Európát járó új turnéjának keretében lép fel ma este Pozsonyban, ahol a Pretty Reckless előzenekarként fél nyolckor kezdi a programot, majd az AC/DC 21 órakor kezdi meg a koncertet, várhatóan az "If You Want Blood (You’ve Got It)" című dallal. A koncertre több mint százezer nézőt várnak, ami a zenekar Power Up című turnéjának egyik állomása.

A zenekar egy kis videót is közzétett az előkészületekről és Pozsonyról az Instagramon. Az AC/DC Power Up turnéja május 17-én indult Gelsenkirchenben, és a szlovák fővárosban játszik a zenekar, mely júniusban Bécsben is fellépett már.

Rossz csillagzat alatt született az idei turné, hiszen szerdán Stuttgartban tizenheten sérültek meg könnyebben a tolakodásban, miután a nagy kivetítőn véletlenül olyan szöveg jelent meg, amiben a látogatókat felszólították a koncertterület a vészkijáratokon keresztül való elhagyására. Remélhetőleg több probléma nem lesz a turné hátralévő részében.