Jessie J ADHD-s és kényszerbeteg

Jessie J, a brit énekesnő három hónappal ezelőtt figyelemhiányos hiperaktivitási zavarral (ADHD) és kényszerbetegséggel (OCD) diagnosztizálták, és most nyíltan beszélt erről az Instagramon.

Jessie J, született Jessica Cornish, azt mondta, hogy az ADHD-t „szupererőnek érzi, amíg az ember a megfelelő szemszögből nézi”. Az énekesnő szerint a gyermekvállalás, különösen fia, Sky Safir Cornish Colman tavalyi születése, jobban „kitette” őt a körülményeknek, és ezáltal felerősítette a betegség tüneteit. Jessie J elismerte, hogy voltak olyan pillanatok, amikor úgy érezte, hogy nem tud beszélni a betegségéről, de most már nyíltan kommunikál róla.

Az énekesnő hozzátette, hogy egész életében tudta, hogy „egy kicsit más volt, és másképp érezte a dolgokat”, és furcsa volt számára, amikor valaki végre elmagyarázta, hogy miért. Jessie J szerint az ADHD „széles spektrumú”, és úgy érzi, hogy ez egy szupererő, amíg a megfelelő szemszögből nézik, és megfelelő emberek veszik körül az érintettet.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a közösségi média lehetőséget adott neki arra, hogy kapcsolatba kerüljön, kapcsolódjon és gyógyuljon olyan idegenekkel, akik hasonló dolgokon mennek keresztül. Jessie J hangsúlyozta, hogy mindig is őszinte volt az életútjával kapcsolatban, és tudja, hogy sokan vannak, akik ugyanezen mennek keresztül. Az énekesnő szerint a diagnózis miatt még jobban szereti magát, és öleli a 11 éves önmagát, aki stressz hatására fogkefével pucolta a tornacipőjét, és a mai napig listákkal él, hogy ne érezze úgy, hogy az élet összeomlik. Jessie J szerint az életben semmi sem határozza meg az embereket, hanem segít nekik növekedni és „egészségesebbé” válni.

: Jessie J Instagram bejegyzése alapján.