Bodrogi Gyula nem tervezi még a végrendelkezést

A 90 éves korát betöltött Bodrogi Gyula, aki a mai napig aktívan dolgozik, nem szeretné még eltemetni magát, és nem foglalkozik a végrendelkezéssel.

Bodrogi Gyula, aki idén ünnepelte 90. születésnapját, továbbra is aktív marad, és nem tervezi a visszavonulást. A színész korábban viccesen megjegyezte, hogy még harminc évet szeretne élni, és ezt a távlati terveit tekintve is fenntartja, hiszen úgy érzi, még mindig 50-60 éves, és nem tudja, hogyan számoljon el a többi évvel.

A Metropolnak és a Blikknek adott interjúkban Bodrogi elmondta, hogy a végrendelkezés még nem aktuális téma számára, és talán csak 25-30 év múlva foglalkozik majd vele. "Nem tudom, mikor kerül terítékre ez a téma nálam, de most még nem aktuális" – nyilatkozta, határozottan kijelentve, hogy még nem készül a halálra, és nem szeretné még eltemetni magát.

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész korábban arról beszélt, hogy a színpadon szeretné befejezni pályafutását. "A Jóisten a színpadról fog magához szólítani. Én ezt kértem tőle, és ha szeret, akkor be is tartja. Addig pedig élni szeretnék, egy színész maradjon a színpadon, szórakoztasson, kápráztasson, hiszen ez a dolga" – fogalmazott Bodrogi.

Unokája, Bodrogi Enikő szerint nagypapája még fitt és ennyi idősen is le tudja futni őt, ami azt mutatja, hogy a színész továbbra is jó kondícióban van. Két hónappal ezelőtt vállsérülést szenvedett, gyógytornára járt, de már rendbe jött a sérülése. "Úgy érzem most már, hogy percenként javulok egy kicsit. Hála istennek, a nyárra rendbe jött a vállam, most már semmi bajom nincs. Ami volt, az is elmúlt, és már nem zavarja meg a hétköznapjaimat" – nyilatkozta a színész. A nyári terveiről is nyilatkozott, vadászatokról és baráti találkozókról beszélt, de nagyobb nyaralást nem tervez. Egy kis belföldi kikapcsolódásra számít Hajdúszoboszlón és Debrecenben, és a Nemzeti Színházzal nyáron ellátogatnak Gyulára és Szarvasra is.