VV Dzsigeri kizárása a ValóVilág12-ből

VV Dzsigeri játéka véget ért a ValóVilág12-ben, miután szexuálisan erőszakoskodott egy társával, VV Giadával, és az RTL csatorna azonnali hatállyal kizárta a realityből.

Az RTL hivatalos bejelentése szerint VV Dzsigeri megszegte a ValóVilág villájának szabályzatát, amiért azonnali hatállyal kizárták a játékból. A műsorvezető, Megyeri Csilla tájékoztatta a villalakókat a döntésről, amely szerint Dzsigeri egy másik játékost, Giadát helyezett olyan helyzetbe, „ami számára nem volt kívánatos, ezt többször is jelezte számodra”.

A kifogásolt jelenet a nappaliban játszódott le, mikor Dzsigeri először villatársa lábai közé nyúlt be, majd teljes testsúllyal ránehezedett a nőre, befogta a száját, és továbbra is a lábai között nyúlkált, miközben Giada ütögette őt. Csak azután szállt le a férfi a végig ellenkező nőről, miután Giada megütötte a száját, ami vérezni kezdett.

A játékosnak még összepakolni sem volt ideje, társai küldték utána a holmijait. Dzsigeri bocsánatot kért a többi játékostól és Giadától is, aki öleléssel búcsúzott tőle, és biztosította, hogy nem haragszik a történtek miatt. Azonban Giada később elmondta, hogy az erőszakoskodás után elment sírni, mert olyan dolgot hozott elő belőle a helyzet, „amit nem akart”.

VV Dzsigeri elköszönésként azt mondta, hogy utólag „tényleg szarul nézett ki, de szerintem csináltunk egy párszor már ilyet”, és úgy érezte, Giada „nem adott olyan jeleket, hogy neki rossz volt”. Az RTL azt ígéri, hogy hamarosan további részleteket és videót is közzétesz a kizárás körülményeiről.