Szabó András Csuti énektudását mutatta be TikTokon

Szabó András Csuti, az üzletember nemrégiben egy meglepő videót töltött fel TikTok-oldalára, ahol éneklés közben látható pakolászás közben. A kommentelők szerint Csuti hangja meglepően jó, és többen is úgy vélik, hogy éneklős műsorban is megállná a helyét.

Szabó András Csuti a videóban ByeAlex, a Wellhello, valamint Dzsúdló és Azahriah dalainak részleteit énekli, miközben a lakásban pakolászik. A felvétel során barátnője, Sudár Bianka is feltűnik, aki váratlan érkezésével megijeszti az éppen éneklő Csutit.

A TikTokon megosztott videó alatti kommentekben sokan dicsérik Csuti énekhangját. Egyes hozzászólók szerint hangszíne hasonlít ByeAlexére, és felvetődött az ötlet is, hogy a Sztárban Sztár következő évadában is szerepelhetne. Mások meglepetésüknek adtak hangot, mondván, nem gondolták volna, hogy az üzletember ennyire tiszta hangon képes énekelni.

A TikTok-posztot a következő linken lehet megtekinteni:

@csut.i …és ha lesben áll egy @sdrbs cápa 🦈 #sing #dance #travel ♬ eredeti hang - Szabó András Csuti

A videó Bianka által készült, aki titokban rögzítette Csuti éneklését, majd belopakodott párja mögé, és megijesztette őt. Az eset kapcsán említést nyert egy másik ismert személy, Frohner Fecó is, akiről szintén nemrég derült ki, hogy tud énekelni.