Ed Sheeran koncertje Budapesten

Ed Sheeran, a világhírű zenész, öt év szünet után lép fel Magyarországon a Puskás Arénában július 20-án. A vörös hajú előadó 250 millió lemezt adott el, és körülbelül 80 millió Spotify hallgatója van. Legutóbbi albuma, az "Autumn Variations" tavaly jelent meg és pozitív fogadtatásra talált. A koncerten vendégfellépőként Zséda, azaz Zsédenyi Adrienn lép fel.

Zséda izgatottan nyilatkozott a lehetőségről, elmondása szerint "rendkívül nehéz volt egy ilyen nagyszerű hírt titokban tartani." Sheeran és menedzsmentje hetekkel ezelőtt lépett kapcsolatba Zsédával, hogy ő és zenekara nyissa meg a koncertet. Zséda lesz Ed Sheeran előzenekara a budapesti koncertjén, amely a Puskás Ferenc Stadionban kerül megrendezésre szombaton.

A magyar énekesnő elárulta, hogy nagyon örülnek a lehetőségnek, és egy speciális műsort állítottak össze az este előtt. Zséda megtiszteltetésnek érezte, hogy Sheeran menedzsmentje által választották ki "nyitózenekarnak". Azt is hozzátette, hogy szeretne találkozni Sheerannel, és meglepetéssel készül a koncertre.

Ed Sheeran legutóbb öt évvel ezelőtt, a Sziget fesztiválon adott koncertet Budapesten. Azóta is töretlen a népszerűsége, és a rajongók már alig várják, hogy újra élőben hallhassák a világsztár dalait. Zséda és zenekara izgalmas előadással készülnek, hogy méltóképpen nyissák meg a várva várt eseményt.