Nébih ellenőrzés Tóth Gabiék táborában

Névtelen bejelentésre érkezett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai Tóth Gabi és Papp Máté Bence által szervezett gyerektáborba Pomázon, ahol minden rendben volt.

A Bors információi szerint szerda délelőtt történt az ellenőrzés, amelyet egy lakossági bejelentés váltott ki. Tóth Gabi, az énekesnő és párja, Papp Máté Bence által szervezett táborban jelenleg is zajlik a nyári program, ahol a táborozó gyerekek számos élménnyel gazdagodhatnak, többek között lovaglás, íjászat, ének és tánc formájában.

Az énekesnő épp íjászoktatáson vett részt, amikor a Nébih munkatársai megérkeztek. Tóth Gabi megerősítette az ellenőrzés tényét, és elmondta, hogy számítottak rá, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik megpróbálják ellehetetleníteni őket. Örültek az ellenőrzésnek, mert így lehetőségük nyílt arra, hogy bebizonyítsák: minden rendben van a táborban. Az ellenőrök meg is dicsérték a körülményeket, és a táborvezetők megkínálták őket hideg vízzel.

Tóth Gabi hozzátette, hogy őt gyakran próbálják megnehezíteni, és kétszer annyi erőfeszítést kell tennie az elfogadásért, de ő továbbra is arra koncentrál, hogy a csoda bennük van, és ennek megfelelően is viselkednek. Az énekesnő nem lepődött meg a Nébih látogatásán, és úgy véli, hogy a névtelenül feljelentgetők nem gondolnak bele abba, hogy ő felkészült rosszindulatból. Tóth Gabi negyven gyermeket táboroztat többek között a lovaglás, éneklés és tánc jegyében, és hangsúlyozza, hogy neki, mint Tóth Gabiként, kétszer annyit kell teljesítenie az élet minden területén, csak azért, hogy elfogadjanak és ne találjanak fogást rajta és a munkáján a rosszakarók.