Való Világ: Kizárták VV Dzsigerit szexuális erőszak miatt, nyomozást indított a rendőrség

A ValóVilág egyik játékosát, VV Dzsigerit kizárták a játékból, miután szexuálisan erőszakoskodott egy másik versenyzővel, VV Giadával. Az esetet egy videó is rögzítette, amelyen látható, hogy Tokaji Gergő, azaz VV Dzsigeri erőszakosan viselkedik a kanapén fekvő Giada felé.

Az incidens során Dzsigeri először a nő lábai közé nyúlt, amire Giada azt kiabálta neki, hogy „menj innen”. A férfi ekkor ráfeküdt a nőre, befogta a száját, és miközben Giada ütögette őt, továbbra is a lábai között nyúlkált. A támadás csak akkor ért véget, amikor Giada egy erőteljes ütést mért Dzsigerire a szájára, aki ezután abbahagyta a zaklatást.

Az RTL hivatalosan is megerősítette, hogy VV Dzsigeri megszegte a Villa szabályzatát, ezért azonnal kizárták a reality show-ból. A 21 éves játékos cselekedete miatt felmerült a kérdés, hogy a rendőrségnek nyomozást kell-e indítania az esettel kapcsolatban.

A BRFK magánszemély feljelentése nyomán szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást a ValóVilágban történtek miatt. A nyomozás elrendelését követően a közvélemény és a közösségi médiában is erősödött az a vélemény, hogy a kizárás mellett további következményekkel is szembe kellene néznie a játékosnak. A Blikk megkeresése nyomán a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy „egy magánszemély tett feljelentést, amely alapján a BRFK szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást”. Egyelőre nem tudni, hogy VV Giada tette-e a feljelentést.

VV Dzsigeri távozásakor azt mondta, hogy utólag „tényleg szarul nézett ki, de szerintem csináltunk egy párszor már ilyet”. A férfi úgy érezte, villatársa „nem adott olyan jeleket, hogy neki rossz volt”.

A felvétel tanúsága alapján sokan helyeslik a csatorna döntését, és felvetődik, hogy a kizárás mellett további következményekkel is szembe kellene-e néznie a játékosnak. A közösségi médiában és a közvéleményben is vita alakult ki arról, hogy a történtek után milyen további lépéseket kellene tenni.

Címlapi kép forrása: RTL