A karateedző, aki gyermeket, volt barátnőt és tanítványt is bántalmazott

Egy karateedző, aki egy szolnoki kalandparkban felrúgott egy rábízott gyereket, lelkileg és testileg is bántalmazta volt barátnőjét, és egy korábbi tanítványát megerőszakolta. A nő az RTL Híradójának nyilatkozva elmondta, hogy A. Tibor, aki 21 évvel idősebb nála, "kimosta az agyát", irányította öltözködését, elidegenítette családjától, majd fizikailag is súlyosan bántalmazta. Nádasi Adrienn, egy másik áldozat, a Tv2 Tények című műsorában vállalta névvel és arccal, hogy 17 évvel ezelőtt többször is megerőszakolta őt A. Tibor.

A volt barátnő szerint az edző azt hitte, hogy megcsalja, és ezért kezdett el először bántalmazni. Azt is hozzátette, hogy az edző megakadályozta, hogy "fodrász, vagy bármi legyen a közelemben", és az egyesületi melegítőben kellett járnia. "Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne" - mesélte a nő. A kapcsolatból csak nehezen tudott kitörni, a férfi zaklatta, "ezresével" küldte az üzeneteket, és amikor új párkapcsolata lett, tovább terrorizálta őt és új párját is.

A karateedző, miután felrúgta az ötnapos táborában részt vevő egyik fiút, külföldre utazott nyaralni. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást, és a férfit több bűncselekménnyel is meggyanúsíthatják, amiért akár börtönbe is kerülhet. A bántalmazott kisfiú, Roland édesanyja, Tóthné Nagy Judit, attól tart, hogy az edző bosszút állhat miután a karrierje derékbe tört a történtek miatt. Judit elmondása szerint a fiát gyerekorvoshoz vitte, aki szerencsére nem tárt fel komolyabb sérüléseket, de a lelki sebek mélyebbek lehetnek.

A rendőrség megerősítette, hogy a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi jelenleg külföldön tartózkodik, és a gyanúsítotti kihallgatására még nem került sor. A hatóság a büntetőeljárásról szóló törvény szabályai szerint idézte őt. Tóthné Nagy Judit egyedül neveli a kisfiát, és az ügyvéd és a pszichológus költségei megterhelőek lesznek számára. Aki támogatná az édesanyát és a kisfiát anyagilag, a számlaszámára utalva megteheti.

Közben Kunkli Tivadar, a thai box hazai úttörője, harcra hívta A. Tibort, a (volt) karatemestert. Kunkli Tivadar Hajdú Péter Instagram-oldalán keresztül osztotta meg kihívását, és egy új videóban ismételten felszólította a karatemestert, hogy válaszoljon a kihívásra. "A**** én már készülök, egy ország várja a válaszodat!" - mondta a videóban. A karateedzőtől azonban még válasz nem érkezett.